Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

SCHWARTZ

Ny cd med KIM SCHWARTZ

Kim Schwartz udgiver d. 12. februar 2009 sit nye engelsk sprogede album med titlen SCHWARTZ. De fleste af sangene har været undervejs i 10-11 år og det er udelukkende på grund af en privat investors velvillighed til at tage en chance, at en 10 års drøm nu går i opfyldelse for sangeren og sangskriveren Kim Schwartz.
Indspilningerne der startede tilbage i oktober 2007 er primært foregået i USA i tæt samarbejde med Producer Bruce Bouton ( spiller med Garth Brooks, Reba McEntire, Faith Hill m.fl ), som Schwartz har kendt siden 1999. Det legendariske Soundshop Studios i Nashville TN, har lagt lokaler til grundbånd som er indspillet af et nøje udvalgt hold af musikere, heriblandt guitar guru’en Brent Mason og Chris Leuzinger. Sangene er efterfølgende mixet af den pris-belønnede tekniker Mark Capps.
Min karriere har indtil videre budt på mange spændende ting. Primært har det været på dansk. At blive færdig med denne produktion er meget stort for mig, det handler om sange jeg har haft liggende meget længe og ikke har haft mulighed for at udgive før nu. Denne udgivelse giver mig en mulighed for at prøve kræfter i andre territorier end DK, og det kan blive en sjov og interessant udfordring, ikke mindst som sangskriver.
Den største glæde/ambition ved denne udgivelse, er at mine sange nu er blevet indspillet i den kvalitet og på den måde som jeg fra starten ønskede det, så på den konto er jeg meget tilfreds med resultatet, siger Schwartz og glæder sig over den positive respons der været omkring første single ” I Still Believe In Love ” ….

Den nye CD med titlen SCHWARTZ udkommer på Lilly Records og vil være at finde i butikkerne fra d. 12 Februar 2009

 

 
© 2001 MusikLinien