Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

TAHITI

NY SINGLE MED KIM SCHWARTZ


1994 var året hvor Kim Schwartz for alvor startede sin karriere som sanger og sangskriver. Siden er det blevet til 5 album og en del sange til andre kunstnere i Danmark.

Kim Schwartz er i branchen kendt som ham der ikke sådan lige er til at sætte i bås. Kim er både at finde som troubadour – solist – og til koncerter med sit velspillende band og 10 års hårdt arbejde med at skrive tekst og musik, udgive og underholde overalt i landet har meget naturligt medført at Kim Schwartz efterhånden er blevet en efterspurgt herre.

Med sange som KØGE TORV, HER HOS MINE VENNER, VI FANGER LAKS og MÅNEDANS i bagagen, er der for alvor lagt i kakkelovnen til et nyt album, der kommer til at bestå af nyindspilninger af gamle hits, samt 3-4 nye sange og vil være på gaden i november 2003.

”Jeg har lavet meget forskellig musik, optrådt i forskellige sammenhænge, skrevet dybere tekster om den forbandede kærlighed og om mennesker generelt, modtaget skulderklap for en sang om den amerikanske præsident ” Hey Mr. President ” - og nu har jeg virkelig lyst til at lave et album bestående af sange, som primært skal ende op med at gøre folk glade i låget. Det kan vi alle trænge til en gang imellem” - siger Kim Schwartz med en god portion ironi og en sædvanlig uselvhøjtidelighed.

Singlen ” TAHITI ” er skrevet i samarbejde med John Hatting og er et godt bud på at Kim Schwartz er tilbage i sin gamle velkendte stil. Folkelig, livsbekræftende og altid med en god historie på ærmet.

 
© 2001 MusikLinien