Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

Ravhjerte - Poul - Henning

I et vindue i den lille butik lå et hjerte…

så romantisk begynder titelmelodien på Poul-Hennings nye CD, ”Ravhjertet”.

Den sydvestjyske sanger og musiker, Poul-Henning, har til sin nye CD skrevet 12 sange, hvoraf en del må siges at være ret romantiske, for, som han for nyligt sagde i et interview i Tv-Glad: ”Jeg er sgu’ nok en gammel romantiker!”

Kærligheden er et emne, som nok aldrig kan blive udtømt. Det kan beskrives på mange måder. Som oftest er det kærligheden mellem kønnene, og det er da også det overvejende tema på Poul-Hennings ”Ravhjertet”; men han lader også kærligheden til sit musikalske arbejde skinne igennem og ikke mindst kærligheden til Rømø i sangen ”Rømø-Pigen”, der også tidligere er udgivet som single-cd.

Poul-Henning er professionel solomusiker, og som sådan spiller han også ofte på værtshuse. Her har han så hentet inspirationen til sin sang om ”Manden i hjørnet”, som har mistet sit job og sin kone og nu kigger lidt dybt i flasken – hvis der er råd…

Jobbet – især om vinteren, har også givet inspiration til nummeret ”Vinterjob”. En lidt rocket sang om en laaang tur i snevejr.

I en anden af sangene, ”Sommerkærlighed”, hylder Poul-Henning sommeren, som han altid synes er for kort.

Som et lille kuriosum har Poul-Henning også skrevet en sang med navnet ”5 kaniner i hatten”. Den er i rigtig party-stemning, og navnet hentyder naturligvis til Poul-Hennings første Cd, som netop havde denne titel. Cd’en var tænkt som en hyldest til de komponister, tekstforfatteren og kunstnere, som tidligere havde udgivet sangene og indeholdt bl.a. sange som ”Når jeg tænker på lille Alvilda og den gode gamle ”Buena Sera”.

”Ravhjertet” er en Cd, der indeholder en skønsom blanding af stille ballader og numre med mere ”gang i” – alt i alt et godt nyt udspil fra Poul-Henning.

Cd’en blev udgivet ved en uformel reception i hjemmet, hvor det mødte mere end 100 gæster op fra nær og fjern.

Med venlig hilsen

AGPH STUDIOS


 

 
© 2001 MusikLinien