Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

 

Harmonikasucces følges op

Den unge harmonika-duo - Kristian & Jesper - fik sidste år stor succes med deres debut-album "Harmonika træffere". Albummet opnåede en fjerde plads på Danmarks Officielle Hitliste, en guldplade og er nu solgt i nær ved 35.000 eksemplarer. Et resultat, der taler for sig selv.

Nu følges succesen op med cd'en, som naturligt nok hedder "Harmonika træffere II". Duoen udvides i samme åndedrag til en trio

- Kristian, Jesper & Jens Peter. Jens Peter Nielsen har - ligesom Kristian Rusbjerg og Jesper Møller Christensen - spillet harmonika siden barndommen og vundet flere danmarksmesterskaber. Han kommer fra Ebeltoft, men er nu bosat nær Århus. "Jens Peter er i modsætning til os en teoretiker - og det inspirerer Jesper og jeg meget", fortæller Kristian og fortsætter: "Og så er der også lige den praktiske fordel, at vi med 3 "spillere på banen" stort set altid er sikre på, at mindst 2 af os har tid til at tage ud og give koncerter."

For harmonikaspillerne har været særdeles eftertragtede det sidste års tid. Men desværre har det ikke altid været muligt at komme ud at spille, da der også er civile jobs at passe ved siden af den hobby, som nu går mere og mere i retning af at blive en egentlig karriere. "Det varmer at se, at disse venlige og utroligt dygtige unge mennesker har gjort det så godt. Altid har de været helt nede på jorden og aldrig frembrusende. Jeg er stolt af dem," udtaler Børge Eriksen, formand for Hirtshals Harmonikaklub.

Mange harmonikaspillere har mærket den øgede interesse for og accept af harmonikamusikken, der kom i kølvandet på udgivelsen af Kristian & Jespers cd sidste år - også som resultat af den opmærksomhed, der blev vist for det i pressen.

Så en opfølger hilses velkommen. Mogens Bækgård, som er arrangør af Jyderup Harmonikatræf, fortæller, at mange også uden for harmonikakredse har fået øjnene op for harmonikamusikken. "Det vil vi nok for alvor mærke om nogle år, når endnu flere begynder at melde sig til vores træf", slutter Mogens Bækgård, som hvert år samler over 6.000 mennesker til træf i Jyderup på Sjælland.

Den nye cd "Harmonika træffere II" udkommer den 24. februar 2003.

På billedet ses fra venstre Kristian, Jesper og Jens Peter.
Fotograf: Nils Krogh.


Med venlig hilsen / Best Regards
Stig Ulrichsen
Promotion - CMC Records A/S

 
© 2001 MusikLinien