Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

 KANDIS 10

KANDIS fejrer 10-tallet
- med flere overraskelser, blandt andet med to countrysange med norske Heidi Hauge som gæstesolist, der synger duet med bandets forsanger Johnny Hansen. Men der er stadig mest dansktop på det nye album, Kandis 10.

Kandis fejrer deres nye album, ”Kandis 10”, med flere overraskelser, blandt andet har de kastet sig over countrymusikken med to sange, der begge er duetter med den norske countrystjerne Heidi Hauge. Det er to klassikere som de har taget op, den ene er ”Blanket On The Ground” og den anden er ”Whose Bed Have Your Boots Been Under”.

- Vi lyttede mange sange igennem, før vi fandt frem til disse to, som vi synes fungerer perfekt som duetter, fortæller Kandis’ forsanger Johnny Hansen. – Det var utrolig spændende at have Heidi Hauge med i studiet og vi håber at komme til at samarbejde mere med hende i fremtiden.

Ellers er 10-tallet i fokus på flere måder i forbindelse med dette album, forklarer Johnny;

- Vi syntes, der skulle ske lidt ekstra på dette album, fordi vi har flere ting at fejre. Det er vores tiende album, vi har været på samme pladeselskab i ti år, vores fanklub har eksisteret i ti år og er med sine 2000 medlemmer i dag Danmarks største. Desuden er det ti år siden vi fik vores gennembrud på dansktoppen med sangen ”En lille ring af guld” og samme år var med helt fremme i tv-showet ”Dansktoppens 25-års jubilæum” på DR1.

Kandis 10 indeholder som altid super iørefaldende og dansevenlig musik på både dansk og engelsk. Albummet er produceret af Rutger Gunnarsson og Søren Bundgaard.

Bandet optræder i hele Skandinavien, de har netop optrådt i Sverige, og til september spiller de i Norge, hvor ”Kandis 10” på et senere tidspunkt også udgives. Til oktober drager Kandis til Finland, hvor de skal optræde i finsk tv og give to koncerter deroppe. – Det er altid en ny oplevelse, at optræde i nye lande, og det finske marked er meget interessant for os, så vi ser frem til det med stor spænding.


Med venlig hilsen / Best Regards
Stig Ulrichsen
Promotion - CMC Records A/S

 
© 2001 MusikLinien