Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

Cartoons Genopstår

Efter en pæn lang rekreation i Tooniewood vender verdens største tegneserieband – Cartoons – nu tilbage. De er godt i gang med at forberede deres comeback, som blandt andet byder på nye hits og et helt nyt samarbejde med BonBon-Land.

Et salg på 1 million albums og 1½ million singler på verdensplan, det var fakta for Cartoons, da de omkring årtusindskiftet hittede med sange som Witch Doctor og Doodah og blev hyldet med både Grammy og Dansk Eksportpris. Dengang blev det også til medvirken i over 100 TVshows og hele to top ti hits i Storbritannien. Og når de inden længe er tilbage, er det da også med et kærkomment genhør med de store hits, som vi alle dansede til og skrålede med på for nogle år siden. Derudover er hitkanonen ladt med to nye, glade Cartoons hits, der også vil være at finde på Cartoons opsamlingsplade ”Greatest Toons”, der udkommer den 2. maj.

”Årene er gået, og stregen er blevet tyndere. Så det har været nødvendigt for nogle af os at tilbringe et par timer på tegnebrættet for at få frisket stregerne op!” fortæller forsangeren, Toonie, der stadig ledsages af Shooter på "toonchester-guitar", Buzz på gulerodsbas og Sponge på Milkamonika. Cartoons sildene Puddy og Boop har sågar fået helt nyt outfit – de er trukket i alpetøjet. Stregerne er kort sagt kridtet op til en ny forrygende sæson for Cartoons – også live i det danske sommerland.

Underholdende samarbejde!
Som noget helt nyt har Cartoons indgået et samarbejde med BonBon-Land. ”Når vi sender vores cd ud, ligger der i alle
eksemplarer en billet til BonBon-Land, som gælder den 28. maj eller 15. oktober, hvor vi giver koncert i BonBon-Land. Både BonBon-Land og Cartoons står for god underholdning, så det er et helt rigtigt samarbejde, der er indgået,” fortæller Toonie.

Allerede den 5. maj, når BonBon-Land åbner dørene for dette års sæson, vil der være autografer og en koncertoplevelse at hente, hvis man lægger vejen forbi Holme Olstrup. Dén dag er Cartoons nemlig også tilstede.

I næste uge sendes et helt nyt hit ”Day Oh” ud til landets radioer og DJs, ligesom singlen vil blive sat til salg på nettet.
Albummet ”Greatest Toons” – med Cartoons’ største hits og 2 sprit nye – udkommer den 2. maj i år.

 
© 2001 MusikLinien