Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

 

Everybody Loves Somebody Sometime
Richard Clayderman

Release 27. januar 2003

Synkroniseret film gav inspiration

To måneder før Richard Clayderman indspillede albummet "Everybody Loves Somebody Sometime" var han på turné i Brasilien, og en aften, efter en vellykket koncert sad han og slappede af med en amerikansk film på sit hotelværelse. Filmen var synkroniseret med portugisisk tale, så han forstod ikke ordene og koncentrerede sig derfor om omgivelserne i filmen, farven på gardinerne, møblerne og lignende, da han pludselig i en af scenerne hørte Dean Martin synge "Everybody Loves Somebody Sometime" fra en radio. Da det var meget lang tid siden, han sidst havde hørt sangen, gav det ham en masse glade minder - og han besluttede sig for at indspille den på sit nye album.

Albummet indeholder hits fra 60'erne, to filmtemaer; "Harry Potter Melody " og "Merry Christmas, Mr. Lawrence". Et par genopståede 70'er hits "Something Stupid" og "My Sweet Lord", sidstnævnte indspillet som en hyldest til afdøde George Harrison.

Fire sangerinder, Celine Dion, Dido, Diane Kitten og Kylie Minogue hyldes også på albummet. "Smukke kvinder med sans for vidunderlige melodier, der passer til deres beundringsværdige stemmer," forklarer Richard Clayderman, der har indspillet over 1.000 melodier i sin 27-årige lange karriere.


Med venlig hilsen / Best Regards
Stig Ulrichsen
Promotion - CMC Records A/S

 
© 2001 MusikLinien