Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

BELGISK SANGFUGL INDTAGER DANMARK

"Navnet siger alt - især i dette tilfælde.

Dana Winner er en vinder!"

Citat fra Time Out / The Gulf Today

Belgien har fostret endnu en musikalsk verdensstjerne. Dana Winner er navnet på den belgiske kvinde, som med sin indtagende og smukke stemme har vundet hjerter på tværs af grænser og fundet en niche indenfor musikken, som har resulteret i ganske imponerende popularitet og salgssucceser.

Hun er 38 år, født og opvokset i Belgien, hvor hun stadig bor i dag. Hendes karriere, der startede med sejren i en sangtalentkonkurrence i teenageårene, har med tiden nået højder, som kun de færreste oplever. En referenceliste på ni awards, adskillige platin-plader og et salg på næsten halvanden million cd'er på verdensplan taler sit eget sprog.

Dana Winner er i besiddelse af en sjælden ren, klar og behagelig stemme. En stemme, hun i særdeleshed bruger på ballader og lette popsange. På debut-albummet i Danmark - "One Way Wind" - giver Dana os sine fortolkninger af en lang række smukke kærlighedssange og tre originale numre: In Love With You, I Believe og Stay With Me Till The Morning.

Med uimodståelig charme synger Dana Winner på både flamsk, fransk, tysk, hollandsk, spansk, sydafrikansk og engelsk. En faglig kvalitet, som har været med til at samle så mange fans, som hun har i dag. Som person er Dana en udpræget optimist, spontan og en menneskekender.

Også på live-fronten er Dana Winner meget aktiv med store, imponerende opsætninger i førende koncerthuse, typisk akkompagneret af stort strygerorkester og dygtige dansere - og ikke mindst et talrigt, begejstret publikum.

Cd'en "One Way Wind" udkommer i Danmark den 25. august 2003.

Med venlig hilsen / Best Regards
Stig Ulrichsen
Promotion - CMC Records A/S

 
© 2001 MusikLinien