Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

EN BOKS MED KLASSISK NYDELSE

Vi har alle brug for at kunne stresse og slappe af ovenpå en hård arbejdsdag - og nu er hjælpeboksen på gaden med ikke mindre end "200 klassikere" - en boks med ti cd'er og 200 af de største og mest kendte klassiske mesterværker, som er ideel til afslapning i de kommende måneder.

Boksen er for os alle og ikke kun en snæver skare af klassiske eksperter. Her er værker, der også er brugt som filmtemaer, f. eks. Mozarts klarinet koncert i A-dur, som vi jo kender fra filmen "Mit Afrika".

Det er ikke hvem som helst, der spiller på boksen. Værkerne er fremført af anerkendte symfoniorkestre, som f. eks. "The London Philharmonic Orchestra". Og på klassikeren "La Mamma Morta", kendt fra filmen "Philadelphia", synger Maria Callas akkompagneret af "The Philharmonia Orchestra".

"200 Klassikere" giver dig stort set alle de verdenskendte komponister, lige fra Richard Strauss og Puccini til Mozart, Beethoven, Verdi og Bach. "200 Klassikere" er en boks for både kendere af klassisk musik og for alle dem, der gerne vil introduceres for den afstressende musiks verden.

 

 
© 2001 MusikLinien