Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

80’erne er tilbage

80’er livet passerer revy i ’Mit liv som Bent’

Mit liv som Bent udkommer nu på DVD - den dejlige underfundige serie fra DR om den lidt kiksede Bent, som i de meget kiksede 80’ere flytter til Århus. En morsom historie om det store i det små og om genvordighederne med at blive voksen. På én gang komik, drama og tidssatire…

Serien foregår i 80’erne - et årti med opbrud på mange fronter. Man gik fra at være social og solidarisk, til i stigende grad at fokusere på individet – et årti som i bakspejlet tager sig noget kikset ud. Ikke desto mindre er de sjove 80`ere en del af vores historie, der har været med til at forme dagens Danmark og os der bor her .

80’er liv

80’erne vælter komplet ucensureret ud af ’Mit liv som Bent’, vi krøller tæer over tøj moden, ryster på hovedet af 80’er slang, husker musik vi troede vi havde glemt og genoplever begivenheder gennem nostalgiske tv-klip fra TV-avisen, VM i fodbold, dronningens nytårstaler, regeringsskifte og tamilsager samt mange andre høj- og lavpunkter fra dette årti.

Samtidig drages vi ind i dramaet i denne skæve ’Århus historie’, som underholder på den underfundige måde, og vi henrykkes og gyser når vi genkender og husker store og små momenter fra vores eget lille 80’er liv

DVD med masser af ekstramateriale – 6 timers underholdning
Udover den komplette serie på 10 afsnit, er DVD’en fyldt op med ekstramateriale, såsom musikvideo soundtrack: ”Should I stay or should I go”, fravalgte scener, dummy, 80’er quiz og opridsning af både sjove og væsentlige 80’er begivenheder.

Samfundsforsker Johannes Andersen oplister nogle af de vigtigste 80’er omvæltninger og linker dem til serien.

Instruktøren
Serien er både skrevet og instrueret af Jens Folmer Jepsen, som bl.a. også står bag ’ Kongeriget med Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt’.

”Mit liv som Bent er på en måde bagsiden af Kongeriget. I Kongeriget handler det om at lave satire på og karrikere det vi går og gør, mens Mit liv som Bent, har været et forsøg på afsminkning og finde frem til den mere menneskelige side (som jo ikke altid er lige blankpoleret) og samtidig vover serien at pege på nogle værdier” udtaler Jens Folmer Jepsen

Medvirkende
I serien medvirker nogle af Danmarks meget kendte skuespillere bl.a.: Henrik Lykkegaard, Andrea Vagn Jensen, Jesper Asholt, Lars Hjortshøj, Camilla Bendix, Anders Bircow, Trine Appel, Birthe Neumann, Simone Bendix og Claus Nissen.

Med venlig hilsen / Best Regards
Stig Ulrichsen
Promotion - CMC Records A/S

 

 
© 2001 MusikLinien