Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

En glad opfordring fra Keld & Hilda

For over 40 år siden stod Keld Heick første gang på scenen med et repertoire, der dels byggede på engelske og amerikanske pop- og rocksange og dels egne sange. Det gør han nu igen - denne gang i selskab med Hilda.

Den nye cd "Hold da helt fest" er derfor på én og samme gang nye og nostalgiske toner. Fællesnævneren er, at det hele vejen igennem er musik, der egner sig til en fest med ivrig aktivitet på dansegulvet.

Keld & Hilda giver levende og energiske versioner af eksempelvis You're Sixteen, Sweets For My Sweet, Morning Train, der på dansk er blevet til "Han ta'r et tog" og "En gylden plads i solen", der er en dansk oversættelse af "It Never Rains In Southern California". Men også helt nye popnumre har fundet vej til cd'en. Der er et strejf af Grand Prix-stemning over "Hvad er det, du vil ha'" og klart hitpotentiale på dansktoppen i nummeret "Den, der venter".

Både de nye og de gamle hits har en særlig plads i Keld & Hildas hjerter. - For os har det været vigtigt ikke kun at forfalde til længsel efter svundne tider - men også at holde ørerne åbne for det, der rører sig i musikken i dag. Derfor har vi valgt at blande gamle favoritter med helt nye. Og hvem ved? Måske er det nogle af dem, der finder plads i nostalgiens univers om 40 år? udtaler Keld Heick om den nye cd.

Keld & Hilda kan på godt dansk kaldes "underholdere" - og det er lige nøjagtig hvad de gør på "Hold da helt fest", der skal betragtes som en glad opfordring med afsmittende effekt på livsglæde og humør!

Cd'en udgives den 2. juni 2003.


Med venlig hilsen / Best Regards
Stig Ulrichsen
Promotion - CMC Records A/S

 
© 2001 MusikLinien