Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

Underværker - Peter Belli


“Underværker” - nyt album fra Ulven Peter – det første med nyskrevne sange i 13 år! Release 21 Feb - 2011


En af dansk rockhistories mest markante stemmer i et nyt revitaliseret lydbillede
Belli har aldrig været bange for at tage tingene til yderligheder, om det så var som pigtråds badboy eller motorcykelrytter i dødsdromen. Det kendetegner også den indsats han netop nu har puttet i indspilningerne af sit nye album “UNDERVÆRKER” - det første med helt nyskrevne sange i 13 år!

Her sættes dansk rockhistories måske mest markante stemme i et revitaliseret, skarpt lydbillede uden at gå på kompromis med den nerve og vildskab som altid har været Peter Bellis særkende.

Albummet er blevet til i et tæt samarbejde mellem ulven og et ungt hold sangskrivere/producere; Marcus Winther-John (tidl Inside The Whale, sangskriver for bl.a. Tim Christensen,Sanne Salomonsen, Celina Ree m.fl) flankeret af bl.a. producer Thomas Steengaard (The Benefits).

Havde Tarantino lavet en road movie om Ulvens liv – havde soundtracket lydt sådan her! “..for rock and roll det kan ikke dø – så´n er det!”

Track by track:

Gi´Mig, Gi´Mig:

Slagsangen (der ermere programerklæring end decideret sang) som slår fast at “Ulven er tilbage” og her over 50 år inde i karrieren er han stadig sulten, sej og klar til at kaste sig ud i nye musikalske eventyr, og har stadig stemmen til at bakke det op.

Hjem Til Din Kærlighed:

Ingen kender livet og længslen på landevejen bedre end Belli. Her mærkes det virkelig i Peters rustne stemmebakket op af støvede 60´er trommer og tremolo guitarer i bedste Tarantinosoundtrack stil.

Længere Nu:

En inderlig og hudløs ærlig kærlighedserklæring til June, Peters livslange kærlighed. Musikken forener rockband og strygere med et moderne touch.“Vi er kommet langvejs fra men vi skal længere nu, rejsende igennem livet altid længere ud…”

Grå Guld:

En kommentar til tidens manisk dyrkelse af ungdommen og manglende respekt og interesse for “det Grå Guld”, som er stærkere end nogensinde.“Lev stærkt, lev langt!”

Et Underligt Stof:

Også her mødes nyt og gammelt i denne bundsolide rocksang, om at søge lykken i rock´n´roll medbrændstof som nikotin og kaffe og dertil hørende turer rundt i Dødsdromen, sunget af én der ved hvad han taler om! “Lykken er gjort af et underligt stof, når du får et skud kan du ikke få nok...”

Underværker:

En hyldest til kærligheden og en opfording til at kærlighed altid fortjener en chance til. Musikken er revitaliseret retro af samme skuffe som Amy Winehouse, med støvede beats, surf guitarer og mellotron som da far var langhåret.“Intet andet gør dig stærkere, kærlighed gør underværker...”

Det Var Sommer:

Akustisk båret feelgood stemning og catchy refrainer til sommer kærlighed og forelskelser, nye som gamle. “Det var sommer og det var som om alting kunne ske, det var sommer og sommeren blev ved...”

Diskofjæs:

Peter flirter med disko musikken for første gang siden “Istedgade”. I en fortælling om en ufrivillig komisk pladeselskabs mand, der panisk søger at lægge sig i slipstrømmen af udenlandske hits (som f.eks Pokerface).“han si´r han husker mig men min tid er forbi, hvis ikke jeg vil gøre hvad de unge ka´ li´...”

Sjov Tobak:

I skøn og vild forening med bandet Thee Attacks mødes to generationer af pigtråd i dennehøjenergiske oldschool rocker.
“Sjov Tobak” er et nik i bakspejlet til da etablissementet statuerede et eksempel med 60´ernes unge, langhåret pigtråds stjerne, der måtte 30 dage i spjældet for at have indrømmet at have røget hash i et radioprogram.

Millionær:

Musikken oser af dekadent kabaret stemning og høj cigarføring med trompeter, kontrabas og letlevende kortøser. Teksten fortæller om følelsesmæssig rigdom, at være Millionær i hjertet.

Det Var Ikke Mig:

Film Noir stemning i denne spoken word fortælling over mørke filmiske lydkullisser om den onde tvilling, som gemmer sig under overfladen på os alle.

 
© 2001 MusikLinien