Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse


Mig og Seebach - Erik Sletting


Musiker Erik Sletting udgiver cd’en ”Mig og Seebach”, der indeholder nyfortolkninger af hans afdøde fætter Tommy Seebachs største hits.
Cd’en rammer de danske pladebutikker den 15 august 2007, og dermed er der yderligere et samleobjekt for den voksende gruppe af Seebach-fans i Danmark og udlandet.
Tommy Seebach’s musik oplever således en revival i øjeblikket, hvilket blandt andet ses på fildelingstjenesten Youtube, hvor et klip med kitch-videoen Apache i skrivende stund er vist hele 937.899 gange.
“Jeg er utroligt glad for at have fået muligheden for at arbejde med Tommys kompositioner,
og jeg er sikker på, at de nye fortolkninger vil falde i lytternes smag. Jeg er glad for resultatet, især fordi det hvad stilarter angår er lykkedes at komme langt omkring: Fra I’m in love, der måske leder tankerne over mod Michael Learns to Rock, over Du skælder mig hele tiden ud, der måske får lytteren til at tænke PS12, til Pyjamas for to i arrangement a la Gipsy Kings”, udtaler Erik Sletting.
Erik Sletting er 53 år gammel og har i de senere år været en efterspurgt selskabsmusiker og han har altid sat en ære i at være med på det sidste nye, uden at fornægte det ”gode gamle”. Utallige kroer, hoteller og ikke mindst de mange privatfester har nydt godt af hans fremragende udførsel af hans håndværk, og han er en perfekt eksponent for mottoet: Levende musik til levende mennesker.
“Tommy har altid været en stor inspirationskilde, og i mit musikliv har jeg haft stor glæde af Tommys mange fantastiske hits,” siger Erik Sletting.
Tommy Seebach startede sin strålende karriere i det danske rock´n´roll band ”Sir Henry”, til hvem han komponerede sin første sang I en alder af 15 år.Gennem firserne fik han tilnavnet “Kongen af Dansk Melodi Grand Prix”
Han deltog i alt 7 gange og vandt de 3 af dem, i 1979, 1981 og 1993. …Tommy er kendt for hits som Disco Tango – Krøller eller ej – Hip Hurra – det min fødselsdag…. Tommy blev 54 år gammel…

 
© 2001 MusikLinien