Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

februar 2008

Pressemeddelelse


”rock libre” - Jutta Lane


Jutta Lane – ”rock libre” på dansk

En overvældende veludført vokal. Trangen og modet til at prøve noget nyt. Tekster, der luller dig ind i et nyt univers. Det er blot nogle af de ting, der gør københavnerbandet Jutta Lane så fandens lækre at lytte til.

Spørger man bandet Jutta Lane, hvad det egentligt er, de har gang i. Ja, så siger de, at inspirationen til numrene på deres nye EP er sammensat af en knivspids Pink Floyd, en deciliter Led Zeppelin og en terning Alice in Chains – alt sammen godt garneret med en teskefuld Coldplay.

Men faktisk er Jutta Lane bare helt sig selv og har kastet sig ud i det, man oversat kunne kalde ”fri rock”. Jutta Lane er nemlig rock libre på dansk, og hele projektet er drevet af lysten til at lege, prøve ting af og selvfølgelig få det hele til at lyde uhm lækkert!

Ny lyd, krydret med nyt design
Frontmanden, Rasmus Revsbech, er forsanger i bandet. Men det er også ham, der står bag de fleste af teksterne. Han, og resten af bandet, ser frem til at få deres EP, og det medfølgende nye design, ud til publikum, som længe har sukket efter nyt fra det efterhånden velkendte band.

”Vi har jo spillet sammen i en del år efterhånden, og derfor har vi også spillet mange steder, hvor vi har fået en lille fanskare. De er lidt efter lidt begyndt at røre på sig, fordi de ikke kan forstå, hvorfor de ikke har hørt fra os på det seneste. Men faktum er, at det har kostet en del tid og fokusering at banke de helt nye numre og vores nye ansigt udadtil sammen,” forklarer Rasmus, som undskyldning for, at bandet har ’været lidt stille på det seneste’.

Klassisk rock med det lille ekstra
På Jutta Lanes nye EP finder publikum dog en delikatesse som den nye udgave af nummeret ”Valentine”, der allerede er kendt blandt de mest trofaste fans som et favoritnummer. Herudover kan man svinge stiletterne til ”In Love with Life”, som er et klassisk lækkert rocknummer, der er godt piftet op af Rasmus’ unikke lyd og den nye backing vocal, Rebecca Russels, smukke stemme, der fungerer som ”cream on top”.

Jutta Lane består af forsanger Rasmus Revsbech, bassisten Kristoffer Brinch Kjeldby, guitaristen Morten Skov Christiansen, trommeslageren Kenneth Larsen og backing vocal Rebecca Russell.

 
© 2001 MusikLinien