Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

 

Single debut for komponisten Lars Ole Eriksen

Lars Ole Eriksen - bosiddende i Hjallerup, har netop sendt sin første CD på gaden. En single CD med hans egen komposition ”Det er lykken” , teksten er forfattet af Lone Tranberg.

Selv om Lars Ole Eriksen debuterer som solist er han langtfra et uskrevet blad inden for dansktop genren, han har nemlig gennem årene skrevet adskillige hits til andre kunstnere i branchen.
”Der er intet i verden som min pige” blev et stort hit for Bjørn Tidmand ….. ”Fregatten Jylland” blev nærmest en landeplage med Susanne Lana ……. Jan Larsen har haft hits med bl.a. ”Ta’ din flotte kjole på skat” – ”Jeg fik din hilsen” og ”Det gør ondt at ta’ afsked”, og Basse har haft hits med ”Der sker så meget her i livet” og ”Hvor er du nu” – alle har ligget de maximale 15 uger på DR’s dansktop……. så hvorfor ikke også prøve selv … og som sagt … så gjort !

Der ligger allerede i skrivende stund yderligere 2 singler mere klar til udsendelse …. og de vil med passende mellemrum på et par måneder også komme på gaden.
Viser udgivelsen af disse 3 singler sig at bære frugt i form af hitlisteplaceringer, er planen senere at udsende et helt album med 12-14 af Lars Ole Eriksens egne iørefaldende sange.

Indspilningerne er foregået med Jan Larsen som producer og tekniker, og alle som kender til Jan Larsens musiske arbejde ved, at det borger for kvalitet.

Lars Ole Eriksen startede sin musikalske løbebane tilbage i 72’ som guitarist i orkesteret ”Cottonfields”, som op gennem 70érne spillede til mange kroballer.
”Cottonfields” stillede også op til alle de kendte Danskpopgallaer i Aså.

Senere deltog han flere gange som solist i Se & Hør’s Amatørgrandprix’er med en 2. plads som det bedste resultat.

I dag optræder Lars Ole Eriksen i duoen ”Finn & Lars Ole”, men kan også opleves som solist med eget playback…. og inden længe sikkert også med sit eget første HIT ! …og ”Det er lykken”

Lars Ole vil inden længe, blive præsenteret, med sit forhåbemtlig kommende hit, på Danmarks Radio’s Dansktop, og senere på Tv, over Dk4, og Tv Ålborg, i Sifa’s Tv bingo, som bliver sendt, hver søndag eftermiddag

Venlig hilsen

Lars Ole Eriksen


 

 
© 2001 MusikLinien