Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse


My Countryside - Thopper


NY COUNTRY-CD FRA THOPPER = Thomas Kjærgaard

Sangeren og musikeren fra Vestsjælland er gået helt country på sit nyeste album: “My countryside” med 10 helt nye numre på engelsk

Drømmen er gået i opfyldelse! – Jo, Thomas Kjærgaard fra Vinde-Helsinge nord for Korsør har udgivet sin første country-cd – og hvilken cd? – En flot indspillet skive, hvor Poul Vinther fra Ry har styret de tekniske knapper på fortræffelig vis.

Thopper - sådan kalder 27-årige Thomas Kjærgaard sig i countrysammenhæng – viser sig at være et nyt naturtalent med en stemme og en feeling, som mange må beundre – og missunde ham.

Hele dette album er gennemsyret af livsglæde og professionalisme, hvor Thoppers country-for-
tolkninger bevæger sig hurtig og let – og indfølende – gennem de forskellige numre, hvoraf han selv tekstet et par stykker og komponeret til endnu flere. – Enkelte er hentet fra Lars Carlsson i Sverige – og 4 stærke numre har Thomas hentet hos sangskriveren Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet i Korsør.

Sammenlignet med de mange cd’er, der spyes ud på markedet, ligger Thopper helt i top – og radiostationerne er flittige til at spille denne unikke skive, som efterspørges af flere og flere, efterhånden som det går op for musikinteresserede og musikbrugere, at Danmark har fået en ny og professionel countrysanger med et potentiale, der matcher de store i både indland og udland.

Thopper hører ikke til dem, der fornægter sin dansktoptid med hits fra sin første cd, hvor han fik mange flotte placeringer.

Når man vil engagere Thopper / Thomas Kjærgaard skal man blot gøre opmærksom på, om man ønsker hans countryside, hans dansktopverden eller et godt mix af country og pop.

Som sanger og underholder tager han gerne sit guitar med – og der er også god plads til keyboardet i hans musikbil, der ofte kører rundt til engagementer i Jylland, på Fyn og på Sjælland og alle andre steder.

Thopper er ensbetydende med god og gedigen underholdning på alle spillesteder – og både foreninger af enhver slags og private er ved at få øjne og øren op for dette nye fænomen i dansk underholdning. Som daglig warehouse-manager har Thomas Kjærgaard en fast og stabil baggrund for at kunne matche de mange udfordringer på de forskellige musikfronter.

 

 
© 2001 MusikLinien