Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Januar 2012

Pressemeddelelse

Den tid er forbi - Kim Schwartz

“Jeg savner dig og 9. A og drømmer mig tilbage”, Sådan lyder een af sætningerne i sangeren og sang-skriveren Kim Schwartz’ helt nye sang med titlen Den Tid Er Forbi.

Sangen er produceret af James Thomas og på guitar høres den legendariske guitarist Jens Runge.

Et tilbageblik på året 1980 da en dengang meget ung og ekstremt skoletræt knægt, så godt som hver aften hang ud i den lokale ungdomsklub Brummen, i den sydsjællandske stationsby Haslev.

Det var før mobiltelefonens tid og dengang Jørgen de Mylius og Hans Otto Bisgaard uden sidestykke var de helt store helte i radioen og på TV, og dengang satte dagsordenen for tidens musik.

Inspireret af navne som Gasolin, Elvis, Beatles, Clapton, opstod Kim’s lyst til så småt selv at prøve kræfter i musikkens verden. En ung Vietnamesisk flygtning ved navn Young, viste vejen med klodserne til The House Of The Rising Sun og efter at have øvet sig grundigt og samlet mod nok til sig, debuterede Kim en aften i gårdspladsen udenfor Brummen. Siddende på en skraldespand med sin guitar, kæmpede han sig famlende, og følsomt igennem Elvis-klassikeren Love Me Tender, alt imens pigerne og drengene tungekyssede og fik sommerfugle i maven.

Dengang var Frank Zappa's udødelige klassiker “Bobby Brown” et af de helt sikre kort på hånden, når danse-gulvet skulle fyldes. Og når man som 17-årig, endelig en fredag aften havde heldet med sig og “løj sig ind” på Diskotek Black & White i Haslev, ja så var der ikke noget bedre I verden.

Tryllebundet af en veloplagt DJ, der ved hjælp af tidens rytmer og diskokuglens hypnotiserende kraft, som en anden medicinmand udøvede sin magi, blev man ufrivilligt inspireret til at prøve kræfter med de første spæde trin i den ellers meget komplicerede klassiker - parringsdansen.

En helt ny udfordring, der ej heller den dag i dag, altid udføres med lige stor elegance, når man blot er 17 år og skal til at indlede jagten på “Nattens Dronning”.

 
© 2001 MusikLinien