Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

Team Livsstil  præsenterer:
PIA  KUPIEC
med foreningens nye motions-slagsang ”Motion med et smil”

Denne motionssang blev indspillet i GASMusic-studiet i Rødovre den 6. oktober under overværelse af Team Livsstils Vordingborg-repræsentant, Kurt Hansen, og sangens komponist, Per Sørensen, Valby. – Tekstforfatteren KurtBønnerup var lovlig forhindret på denne helt specielle dag.

Studieejer og producer, Torben Juhl Svendsen, stod for arrangementet og optagelsen.

Historien bag ”Motionssangen” er kort: Team Livsstils initiativtager, Jan Grøndahl fra Kolding henvendte sig til Sangværkstedets sangskriver på anbefaling af Klaus Strand-Holm – og musikeren Per Sørensen fik efterfølgende opgaven at komponere en melodi, som der både kan danses til, synges med på – og ikke mindst kan motioneres til. – Jan Grøndahl kunne desværre heller ikke deltage på indspilningsdagen.

Den populære vestsjællandske sangerinde Pia Kupiec var straks med på ideen om at indsynge dette nummer hos Torben i Rødovre – også kendt for cd-konceptet ”Thorkild Tissemyre”.

Pia Kupiec er kendt som en habil trommeslagerpige og sangerinde og har flere cd-udgivelser bag sig, bl.a. ”Du ka’ hva’ du vil”!

Formålet med ”Motionssangen” er at få overvægtige danskere til at yde en positiv indsats for at få et bedre liv gennem sund og daglig, naturlig motion – gerne sammen med andre ligestillede i Team Livsstil – for herved at opnå større selvværd og få mere energi uden bankkonto-slankende pille- og pulverkure.

Team Livsstil håber alle vil tage godt imod dette cd-initiativ, således at foreningens motto ”Motion med et smil” giver mening for den enkelte – og kan være med til at gøre Danmark gladere og sundere – og lettere!

Læs mere om Team Livsstil på www.teamlivsstil.dk, hvor du bl.a. også kan se teksten til slagsangen.

 
© 2001 MusikLinien