Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

 

Pressemeddelelse

 

WALKERS REINSTALLED

Udgivelsesdato: 28 januar 2003

Walkers er et af Danmarks ældste rock/pop band. De slog igennem i 1971 med deres første singlehit »Marry Me«, og blev i løbet af få år Danmarks største glam-rock band. Stilen udviklede sig - og snart kom der flere popsange og ballader med på repertoiret. Hit efter hit blev sendt på gaden tilbage i 70íerne. Hits som »Fire«, »Sha-la-la-la-la«, »Little Kitty«, »Letís Go, Letís Go...«, »Strip-Tease« og ikke mindst »Forever Together« er klassikere i dag.

Efter næsten 10 år på toppen, gik alle hver til sit i 1977, men i år 2000 gik det for alvor løs igen. I kølvandet på den enorme succes deres gamle 70'er hit »Sha-la-la-la-la« fik, besluttede bandet at samle tropperne igen og her tre år efter udkommer så Walkers første album siden '75.

Walkers nye album, Reinstalled, er et album fyldt med nye hit fra Torben Lendager og Poul Dehnhardt. Albummet er allerede forudbestilt i over 10.000 eksemplarer hvilket må siges at være ganske godt i disse tider.

Foruden de helt nye sange på dette album har Walkers også genindspillet to af deres absolut største hits gennem tiderne, nemlig det gamle monster-rock hit, »Fire« og bandets nok største hit overhovedet »Forever Together«. Tre af sangene er desuden blevet lavet i danske versioner, så for første gang på plade kan man nu høre Walkers synge dansk.

 
© 2001 MusikLinien