Forsiden.
 


Artikler
Oversigt
CD udgivelser
CD anmeldelser
Sladder om de kendte
Nyheder musik/film

Musik
Lediglisten
Solo
Duo
Trio/Band
Underholdning
Musik og tekst

Grejnyt
Tests
Gode råd
Artikler
Pressemeddelelser
Nyheder
Brugtbixen

Arrangementer
Demo'er
Kurser
Møder
Spillesteder

Links/grej
Musikforhandlere
Importører
Lys
Midifiler/Styles

Links/andetBooking
Pladeselskaber
Studier
Forlag
DMF
Musikerklubben
Hitlister
Radioer
Steder på nettet

Kontakt
Priser
Musikertilmelding
Bestilling af Link
Skriv til os

 

 

 

Navn Telefon Spiller i område      
Vagn Møller 22963308 Hele landet  
       

Vagn Møller

DINER- & DANSEMUSIK DER DU'R

For mange mennesker står ”68-generationen” som den ultimative musikalske æra. Og netop i -68 som 12-årig skoledreng startede Vagn Møller sit første danseorkester og begyndte at spille til fester. De næste små 20 år var der fuld fart på med optræden i hele Skandinavien med en håndfuld populære kvartetter og kvintetter. Den tekniske udvikling og musikmarkedets stadige forandring betød, at fra midten af 80-erne var der mest efterspørgsel på mindre enheder. Guitaren, som hidtil havde været hovedinstrumentet, blev derfor skiftet ud med moderne keyboards, og de fleste jobs udført solo, duo eller trio.

Baggrunden som orkestermusiker gør, at Vagn Møller altid tilstræber en autentisk lyd, og er i stand til at honorere de fleste musikønsker. Under spisningen spilles diskret afdæmpet, flot og varieret baggrundsmusik i et lydniveau som muliggør normal samtale. Vagn Møller formår at læse publikum og poppe op med muntre indslag, når det er påkrævet, og roses derfor ofte af gæsterne for hans unikke evne til at skabe en god stemning og spille lige præcis det, de ville høre, mens de nød den lækre mad. Til dansen får den ”fuld skrue”, så alle kan gå trætte og glade hjem efter en travl aften på dansegulvet.
Repertoiret opdateres til stadighed, så både tidens nyere hits og alle de ”gode gamle” kan rystes ud af ærmet på opfordring. Både anlæg og valg af repertoire afstemmes i hvert enkelt tilfælde efter forholdene.

 
© 2001 MusikLinien